top of page

 

 

 

 

Des de l'actual junta de la U.E. Centelles, amb la il·lusió d'encetar una nova etapa del club, també iniciem un nou projecte social, on volem comptar amb tota la participació del poble.

Un poble on segur que algun integrant de la nostra família hi ha set partícip de la Unió esportiva Centelles amb els 70 anys que portem d'història i els anys que encara ens queda.

Volem tornar l'essència de la vila al camp de futbol, un poble que ha crescut en entitats esportives i culturals però que sempre ens hem ajudat entre nosaltres i hem sabut créixer junts.

És per això que volem que sigueu els protagonistes d'aquest canvi, d'aquest nou projecte, aquest futur de l'entitat.

 

Per tant us demanem tant la vostra assistència i caliu als partits de tots els equips del club, com també en els partits del primer equip, que iniciem la temporada en una categoria superior, a Tercera Catalana, on esperem tenir el camp ple i amb molt d'ambient. També us demanem que us feu socis del club, perquè amb la vostra veu, col·laboració i orgull tornem l'entitat al lloc on es mereix estar, perquè un soci de la U.E. Centelles no és una persona qualsevol, és el fonament d'un projecte ambiciós, il·lusionant i prometedor.

FES-TE SOCI!, TORNEM L'ESSÈNCIA DEL POBLE AMB TU!

ELS SOCIS DE LA U.E. CENTELLES TENIM UN ADN ESPECIAL

SOCI JÚNIOR

FINS ALS 14 ANYS

15€

FORMULARI D'ALTA

Gràcies per la seva inscripció, pròximament ens posarem amb contacte amb vostè.

PASSAT.jpg

FES-TE SOCI ! 
FES-TE DEL #MOTORBLAU

bottom of page